تحلیل هفتگی بازار ها

تاریخ: 30 اکتبر 2018

 

در بازادهی بازار ارز شما به سهولت قادر هستید اطلاعات اقتصادی جهان و یک کشور را در یک جدول نظاره کنید

مثال آموزشی

بلفرض مثال در جدول بالا مشاهده میکنیم که ین ژاپن در برابر سایر همتایان خود مورد تقاضا واقع شده است و از سوی دیگر دلار ایالات متحده آمریکا دومین ارزی است که مورد تقاضا قرار گرفته است و به همین ترتیب فرانک سوئیس ارز سوم تقاضا است ( این جدول بازه زمانی هفتگی را شامل می شود ) پس ما در میابیم که شرایطی بر بازار حاکم بوده که باعث تقویت ارزهای ریسک گریز شده است

این ریسک سیستماتیک را میبایست شناسایی کرد و مشاهده کنیم که آیا اثرش بر بازار همچنان پابرجاست و قادر هست نیمی از بازدهی هفته گذشته خود را طی کند یا خیر؟ ( این قسمت را برعهده شما میگذارم که تحقیق و پژوهش کنید و قرار بر گفتن خود باشد که خود تنها معامله گری میکنم و اینجا را میبستم )

www.fxcma.com, return table جدول بازدهی

www.fxcma.com, return table جدول بازدهی

ارزهای که مورد عرضه قرار گرفته اند به ترتیب عبارت هستند: پوند انگلیس GBP، دلار نیوزلند، یورو اتحادیه اروپا

بزرگترین عدد جدول: 2.44 درصد (نشان از بودن روند در بازار)

 

سناریو

پس در نتیجه میتوان دو ارزی که بیشترین عرضه و تقاضا را داراست مورد معامله قرار دهیم و این منوط به ادامه ریسک حاکم بر بازار هست ،در چنین شرایطی در نمودارهای تکنیکی منتظر فرصت ها میبایست نشست که در جهت بدست آمده معاملات خود را باز کنیم. ( اگر روندی نزولی است منتظر یک اصلاح صعودی نشست سپس معامله کرد یا با شکست سطوح فرعی در تایم فریم های کوچکتر میتوان اقدام به اردر گذاری کرد و… که این بستگی به استراتژی و سیستم معاملاتی شما داراست)

جدول زیر مربوط به بازار نرخ بهره بین بانکی موسوم به لایبور Libor هست که میتوان به عنوان یک ابزار برای تایید روند بازدهی و کسب اطلاعات از ردپایی بزرگان که به اصطلاح انتظارات گفته میشود، مورد استفاده قرار داد. معمولاً از انواع نرخ های بهره برای تعیین انتظارات اقتصادی و ریسک ها مورد استفاده قرار میگرد از جمله نرخ بهره وجوه آتی فدرال، نرخ بهره اوراق قرضه و غیره…

www.fxcma.com, Libor Table جدول لایبور

www.fxcma.com, Libor Table جدول لایبور

تحلیل لایبور

در این قسمت میتوانید نرخ لایبور را برای سه هفته پشت سر هم در سر رسید های فصلی و سالانه مشاهده کنید. چرا این سررسیدها؟ چون بازار ول دارای سررسید کمتر از یکسال داراست و معمولا حسابرسی ها هر یک فصل مورد محاسبه قرار میگیرد و این دو بازه زمانی حائز اهمیت تر از بقیه هست.همچنین نرخ بهره پول را در جدول مشاهده کنید و حتی تفاوت از دلار آمریکا… این اطلاعاتی است فوق العاده حیاتی و مهم از چشم اندازهای آتی…

www.fxcma.com, Libor Ratio جدول نرخ بازدهی

www.fxcma.com, Libor Ratio جدول نرخ بازدهی

نقاط تعادلی لایبور

در این جدول به طور خیلی ساده نقاط تعادلی و انتظارات حرکتی بر اساس نرخ بهره بین بانکی لایبور به نمایش گذاشته شده است به طور مثال برای این هفته انتظار کاهش نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا به مقدار 394 پیپ می رود که میتوان از قیمت بسته شدن بازار در هفته گذشته کم کرد و دقیقا قیمت تعادلی را مورد بررسی قرار داد.

www.fxcma.com, Libor BPS نقاط تعادلی لایبور

www.fxcma.com, Libor BPS نقاط تعادلی لایبور

سخن پایانی تحلیل هفته

امیدوارم از چشم انداز هفتگی این هفته لذت برده باشید و از اینکه با رویکرد آموزشی در حال نشر مطالب هستیم میخواهیم همه شما با مقوله اقتصاد و تحلیل آن عجین شده و از پیچیدگی ها به ساده سازی ها برسیم و در نهایت از آنها منتفع شویم. ما را دعا کنید تا بتوانیم مجوزات لازمه را اخذ کنیم و به زودی طبل جهانی شدن را به صدا در بیاوریم. سایت را به دوستان خود معرفی کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
5/5 - (1 امتیاز)