حفظ ریسک در طول یک معامله

 

تکنیک کاهش حجم، تکنیک موثری در کاهش اضطراب است در مواقعی که بازار بر خلاف معامله ما تغییر جهت می دهد. تنها با بستن بخشی از معامله امکان پذیر می باشد که ترس خود را از تغییر روند کاهش دهیم  (نقد کردن یا Offset معاملات)

 

زمان کاهش حجم، یک عامل مهمی است که باعث می شود به صورت حسی و بی برنامه دست به انجام اینکار نزنیم و برعکس در هنگام پیش رویی بازار در جهت معامله ما، می بایست برای حداکثر سازی فرصت دست به اقدام افزایش حجم معامله بزنیم.

 

نکته کلیدی: دقت داشته باشید جهت حفظ ریسک در طول یک معامله باید حجم ورود به آن معامله را دقیق حساب کنید.

 

مزایا کاهش حجم

  1. برخی از معاملات شکست خورده را به معاملات سود ده تبدیل می کند.
  2. کاهش اضطراب منجر می گردد که یک عامل بسیار مهم در حین معامله محسوب است.
  3. باعث افزایش بازدهی از طریق اجازه فرصت سرمایه گذاری و استفاده بهینه از سرمایه مانده و سود بدست آمده است.

 

هیچگاه ریسک یک معامله نبایست بیش از حد مجاز تعریف شده در پلان معاملاتی باشد. بایست تدابیری را چید که حجم معامله پایه به اندازه ای باشد که هرگاه، تصمیم گرفته استراتژی کاهشی حجم را در پیش بگیرید بتوانید آن را تقسیم بندی برای بستن کنید.

 

نکته: به صورت استاندارد دو درصد ریسک در هر معامله در نظر گرفته می شود و برای بستن یک سوم یا نیمی از معامله را نقد می کنند یا اینکه به صورت چند قسمتی معامله را آغاز کنیم و حجم در تعداد معاملات تقسیم شوند.

 

سیستم معاملاتی خود را بررسی کنید (بازار را تحلیل کنید) که آیا در حین باز بودن معامله، سیگنال های برگشتی برای کاهش حجم دریافت می کنید یا خیر … ؟

 

به فرض مثال اگر در یک نمودار از تحلیل الیوت بهره می برید در انتهای موج سه می بایست کم کم شروع به آفست و نقد کردن معاملات کنید یا اینکه زمانی که الگو خرچنگ در پترن های هارمونیک شناسایی میشه می بایست معاملات گذشته خود را تعدیل کنیم پس به روش معاملاتی شما بستگی دارد.

 

 نکته تکمیلی اول

  1. به دنبال معاملاتی در بازار هدف (ارز ، سهام .. ) باشید که بتوانید ریسک مجاز در پلان سرمایه را رعایت کرده و با حجم مناسب وارد شوید.
  2. حساب معاملاتی خود را بایست با سرمایه ای شروع کنید که در آن به اندازه کافی قدرت مانور داشته باشید.
  3. بازاری را انتخاب کنید که از نظر نقدینگی مشکلی نداشته باشد چرا که نقدینگی پایین این تکنیک را ناکارآمد می کند.

 

با رعایت قوانین کنترل ریسک می توانیم اقدام به افزایش حجم معامله کنیم چرا که با افزایش حجم باعث افزایش سود در یک معامله می شود.

 

نکته کلیدی: روشی به نام Doubling Down در مدیریت سرمایه را نبایست با روش افزایش حجم اشتباه گرفت چرا که این سیستم باعث افزایش ریسک می شود زیرا زمانی که معامله وارد ضرر شد، اقدام به افزایش ریسک میکند.

 

 نکته تکمیلی دوم

  1. دو برابر کردن Doubling Down روشی است که زمانی معامله وارد ضرر شد، اقدام به افزایش ریسک می شود، با افزایش حجم معامله ی فرو رفته در زیان، حجم معامله پایه افزایش می یابد ولی چون معامله ی اضافه شده خودش دارای ریسک مجزاست، در کل از ریسک استاندارد تعیین شده افزایش می یابد.
  2. این روش همانند شرط بندی روی اسب بازنده است که از اشتباهات بزرگ معامله گران محسوب می گردد چرا که با افزایش ریسک در یک معامله بازنده از نظر احساسی تریدر را از تصمیمات منطقی و داشتن آرامش سلب میکند.

 

بهترین زمان افزایش حجم، زمانی است که بازار در جهت معامله ما پیشرویی نموده و معامله وارد سود قابل قبولی شده باشد.

 

در پست های قبل عنوان شد بازار دارای ریسک های متفاوتی است پس در افزایش حجم احتیاط شرط اول است الاخصوص ریسک های بازار که حوادثی غیر قابل پیش بینی است.

 

پس در ابتدا ریسک معاملات اولیه را حداقل صفر کنید که این کار با جابه جایی استاب لاس (حد ضرر) به نقطه ورود امکان پذیر هست یا اصطلاحاً EVEN ، سپس اقدام به افزایش حجم با محاسبه دقیق آن طبق پلان معاملاتی کنید.

 

با تشکر – خلیل رحمانی

5/5 - (8 امتیاز)
5/5 - (8 امتیاز)