تحلیل هفتگی بازا رها

تاریخ: 10 دسامبر 2018 ( 19 آذر ماه)

“چیزی که ذهنت را مشغول کند، زندگی ات را کنترل خواهد کرد، بزرگترین دیواری که باید از آن بالا بروی، همانی است که در ذهنت ساختی”

 

نکته آموزشی

  1. در جدول بازدهی ارزها شما قادر هستید شرایط اقتصادی یک کشور را بررسی کنید و اینکه متوجه فعالیت های اقتصادی جهان گردید چرا که تمام اقتصاد یک کشور خود را در ارزش پول نمایان میکند، پس یکی از مهمترین داده های که برگرفته از دل خود بازار می باشد این جدول می باشد و بایست توجه داشت که کاربردهای فراوانی داراست و نیاز به تمرین و کار فراوانی است که قادر باشید از آن استفاده بهینه ای داشته باشید و معمولا ریسک های آتی را از نرخ های بهره (سود) در انواع اقسام دارایی ها سنجیده می شود.
  2. ما در ابتدای هر هفته این جدول را در بازه زمانی هفتگی مورد بررسی قرار میدهیم و با گذشت یکماه و یک فصل نیز مجددا داده های ماهانه و فصلی نیز مورد توجه قرار خواهیم داد. اکنون مشاهده میکنید که فرانک سوئیس بیشترین تقاضا را در هفته گذشته دارا بوده و دلار استرالیا بیشترین عرضه را داشته است. دقت داشته باشید ارزهای کالای در این جدول (دلار کانادا، دلار نیوزلند و دلار استرالیا) به اتفاق هم کاهش ارزش را تجربه کرده اند و ارزهای به اصلاح کم ریسک مانند فرانک سوئیس، ین ژاپن و دلار آمریکا مورد تقاضا قرار گرفته اند و این خود به وضوح نشانه ریسک گریزی در بازار میباشد.
  3. حال بایست به تمام داده های گذشته و اتفاقات نگاهی انداخت تا ریسکی که باعث چنین رخدادی شده (تقاضا برای ارزهای کم ریسک) را شناسایی نموده و اینکه آیا این ریسک ها ادامه دار هستند یا صرفاً موقتی بوده اند.

 

www.fxcma.com, Libor BPS نقاط تعادلی لایبور

بررسی ریسک

جدول نرخ تعادلی نرخ بهره بین بانکی را مشاهده میکنیم که چنین چیزی را تایید نمیکند و با نگاهی به نمودارهای قیمت متوجه خواهیم شد که به احتمال بالا ما در یک حال رنج و رو به جلو واقع بوده ایم و میبایست جوانب احتیاط را رعایت کرد و با استفاده از اردرهای با جنس استاپ (Sell or Buy Stop) اقدام به معامله گری کرد و حد ضرر ها را در سطوح مناسبی قرار داد.

 

بررسی نموداری

به نمودار AUDCHF هم نگاهی بیاندازیم به عنوان دو ارزی که بیشترین عرضه و تقاضا را داشته اند به احتمال بالا در یک موج انگیزشی نزولی واقع شده است که به پایان خود نزدیک شده است و برای تایید اتمام این روند انگیزشی میبایست صبوری کرد تا قیمت سقف موج شماره 4 را رد نماید.

 

www.fxcma.com, AUDCHF Analysis تحلیل دلاراسترالیا به فرانک سوئیس

 

پس در این هفته احتمالاً ریسک گریزی کاهش یابد و مجددا ارزهای کالای و پر ریسک رونق بگیرند.

 

بررسی مهمترین خبر هفته

مهمترین خبر این هفته مربوط به خروج انگلستان از اتحادیه اروپا هست که فردا یعنی سه شنبه 20 آذرماه این رای گیری در پارلمان آغاز میشود ( زمان دقیق در سایت های خبری مشخص نشده است و این میتواند باعث افزایش ریسک و به تبعه آن واید شدن اسپرد خرید و فروش در بازارها گردد که توصیه میشود با دقت بالای در این هفته به معامله گری بپردازید (کوتاه مدت معامله کنید یا اینکه حد ضررهای خود را دقیق محاسبه کرده مشخص نمائید)

در مورد این خبر مطالعاتی که دارا بودم به شرح زیر میباشد:

  1. نخست وزیر انگلیس با اروپاییان به موافقت رسیده است و اکنون به رای گیری پارلمان همه چیز بستگی دارد که آیا از این موافقت توافقی صورت بپذیرد یا خیر.
  2. در این توافق بیان شده که افراد قادر نخواهند بود آزادانه از اروپا به انگلیس مثل سابق رفت و آمد داشته باشند، یک جور جدای مرزها مثل کشورهای دیگر در دنیا اتفاق خواه افتاد.
  3. مسائل مربوط به ایرلند پابرجاست الاخصص در مورد مرزها و روابط گمرکی ایرلندی ها با اروپاییان که این باعث افزایش نگرانی ها شده است
  4. مرز جزایر زمرد همچنان باز خواهد ماند و انگلیس میبایست در این مورد تحت قوانین اتحادیه عمل کند
  5. انگلیس در تاریخ 29 مارس 2019 ( تقریباً چهار ماه دیگر) از اروپا خارج خواهد شد اما این دوره انتقالی تا پایان سال 2010 ادامه دار هست
  6. دولت انگلیس  حمایت حزب ایرلند شمالی موسوم به DUP را ندارد
  7. حزب محافظه کار بیان نموده از توافق برکزیت در پارلمان رای منفی خواهد داد ( ترزا می نخست وزیر انگلیس از این حزب می باشد خنده داره:) از حزب خودش موافقت نداره )
  8. مخالفت از جانب حزب محافظه کار باعث شده که برخی اعضای حزب کارگر (حزب مخالف دولت) از خروج انگلیس در پارلمان حمایت کنند.
  9. هیچ مشاور و اقتصاددانی انتظار تصویب این طرح در پارلمان را ندارد و اگرم دارد بنده ندیدم 🙂

 

سناریوها

انتظارات عمومی حاکی از این است که طرح خروج نخست وزیر ترزا می در پارلمان با شکست روبرو گردد که این باعث تضعیف ارزش پوند و سهام شرکت های انگلیسی خواهد شد

اگر توافق در پارلمان انگلیس رخ ندهد اتفاق خاصی نخواهد یافت و طبق معمول دوباره با تغییرات جزئی در طرح و مذاکره با اروپاییان مجددا به پارلمان خواهد رف

در مقابل اگر به توافق برسد و رای را از پارلمان بگیرد بی شک باعث رونق در پوند انگلیس و سهام شرکت ها انگلیسی خواهیم بود چرا که قریب به اتفاق هیچ مشاور و اقتصاددانی انتظار تصویب طرح در پارلمان را ندارند و رای آوردن باعث جو انتظاری مخالف می شود.

یک سناریو بعید باز موجود هست و اینکه در پارلمان با مخالفت سنگینی طرح رای نیاورد که این باعث می شود که برگزاری مجدد رای ریزی از بین برود و این منجر به خروج انگلیس از اتحادیه بدون توافق خواهد شد و بی شک ارزش پوند انگلیس در برابر همتایان به شدت کاهش خواهد یافت و در نهایت حزب کارگر دولت بعدی را در دست بگیرد و رهبر آن نخست وزیر قریب به وقوع انگلیس باشد و مجدداً روالی مثل همه پرسی مجدد برگذار شود

دیگر سناریوهای با احتمال کم مثل خروج معکوس اتحادیه اروپا از انگلیس ( اخراج انگلیس از اتحادیه اروپا به عبارتی) محتمل گردد که بی شک چنین سناریوهای گفتن آن ترس و رعب دارد و باعث ریسک گریزی و کاهش شدید ارزش پوند انگلیس خواهد شد.

 

تحلیل هفتگی، چشم انداز هفتگی، تحلیل فاندامنتال، تحلیل بنیادی، تحلیل بنیادی هفتگی، تحلیل فاندامنتال هفتگی، تحلیل اقتصادی، تحلیل اقتصادی هفتگی،تحلیل اقتصادی هفتگی ارز

5/5 - (2 امتیاز)
5/5 - (2 امتیاز)